Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Boavista het zondag 6 februari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Boavista en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Samu, waarmee Vizela met 0-1 de leiding nam. In de 49e minuut moest L. Santos van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Fábio Oliveira Melo een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Boavista verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Boavista vervolgens op 1-1. Het was Y. Hamache die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

In de 68e minuut was het Vizela dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Samu. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat P. Musa van Boavista de 2-2 maakte in de 70e minuut. Na 101 minuten was het Y. Hamache van Boavista de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 1-2 bleef.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Boavista - Vizela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Abascal Boavista
9' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Perez Boavista
25' Wissel Vizela Wissel Samu voor R. Guzzo Vizela
26' Doelpunt Vizela Doelpunt Samu met assist van N. Moreira Vizela 0-1
28' Gele kaart Boavista Gele kaart voor F. Ferreira Boavista
35' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Cassiano Vizela
37' Wissel Boavista Wissel L. Santos voor T. Ilori Boavista
49' Rode kaart Boavista Rode kaart voor L. Santos Boavista
54' Gele kaart Vizela Gele kaart voor I. Juliao Vizela
56' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor N. Moreira Vizela
56' Wissel Vizela Wissel O. Rashid voor A. Mendez Vizela
57' Penalty Boavista Penalty Y. Hamache Boavista 1-1
66' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
68' Doelpunt Vizela Doelpunt Samu met assist van Cassiano Vizela 1-2
70' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa Boavista 2-2
75' Wissel Vizela Wissel Kiki voor I. Juliao Vizela
75' Wissel Vizela Wissel G. Schettine voor Cassiano Vizela
80' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Anderson Vizela
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor G. Makouta Boavista
91' Wissel Boavista Wissel J. De Santis voor K. Gorre Boavista
93' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Claudemir Vizela
97' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. De Santis Boavista
99' Gele kaart Vizela Gele kaart voor P. Silva Vizela
101' Penalty gemist Boavista Penalty gemist Y. Hamache Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Vizela
Opstellingen Boavista - Vizela
De opstellingen van Boavista en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Vizela

Boavista en Vizela treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Boavista 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 14e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 11e plaats.