In de Primeira Liga neemt Estoril het donderdag 27 januari 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Estoril - Arouca 0-0

Vanaf donderdag 27 januari 2022 om 21:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Estoril - Arouca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 11 uur, 36 minuten en 12 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Arouca
Opstellingen Estoril - Arouca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Estoril - Arouca

Estoril en Arouca treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Estoril 4
Winst Arouca 2
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 7e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Estoril - Arouca Opstelling Estoril Opstelling Arouca Live Estoril - Arouca Live Estoril - Arouca kijken Estoril - Arouca kijken Live Estoril - Arouca stream Estoril - Arouca Fox Sports Nabeschouwing Estoril - Arouca Uitslag Estoril - Arouca Statistieken Estoril - Arouca Primeira Liga 2021/2022 Estoril - Arouca wedden Estoril - Arouca gokken Estoril - Arouca Unibet