In de Primeira Liga neemt Famalicão het zaterdag 18 september 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Marítimo (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Famalicão en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Famalicão kreeg in de 59e minuut een strafschop toegekend, die door I. Rodrigues werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Famalicão en Marítimo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Famalicão, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Marítimo
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
111
80
Gevaarlijke aanvallen
62
36
Passes
415
338
Overtredingen
20
19
Buitenspel
0
3
Corners
7
5
Wissels
3
5
LIVE Famalicão - Marítimo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
43' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Andrade Marítimo
56' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
59' Penalty gemist Famalicão Penalty gemist I. Rodrigues Famalicão
64' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor Henrique Marítimo
64' Wissel Marítimo Wissel R. Macedo voor Ricardinho Marítimo
68' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor Marcos Paulo Famalicão
68' Wissel Marítimo Wissel I. Rossi voor D. Mendes Marítimo
74' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rodrigues Pepe Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor I. Jaime Famalicão
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabio China Marítimo
81' Wissel Famalicão Wissel P. Marques voor Rodrigues Pepe Famalicão
84' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor Xadas Marítimo
84' Wissel Marítimo Wissel J. Saenz voor L. Andrade Marítimo
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Tavares Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Marítimo
Opstellingen Famalicão - Marítimo
De opstellingen van Famalicão en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Marítimo

Famalicão en Marítimo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 2
Winst Marítimo 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 17e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Famalicão - Marítimo Opstelling Famalicão Opstelling Marítimo Live Famalicão - Marítimo Live Famalicão - Marítimo kijken Famalicão - Marítimo kijken Live Famalicão - Marítimo stream Famalicão - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Marítimo Uitslag Famalicão - Marítimo Statistieken Famalicão - Marítimo Primeira Liga 2021/2022 Famalicão - Marítimo wedden Famalicão - Marítimo gokken Famalicão - Marítimo Unibet