Nabeschouwing Famalicão - Moreirense (5-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het zondag 13 februari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Moreirense (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 5-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. Rodrigues Pepe maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Famalicão vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Famalicão vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. B. Banza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Famalicão, waarmee A. Marin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Famalicão geen gas terug, waardoor in de 45e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. C. Teixeira. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Famalicão. Deze werd gescoord door I. Dolcek in de 69e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Famalicão.

LIVE Famalicão - Moreirense 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Famalicão Penalty Rodrigues Pepe Famalicão 1-0
29' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
31' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza met assist van J. C. Teixeira Famalicão 2-0
33' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pablo Moreirense
34' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Marin met assist van J. C. Teixeira Famalicão 3-0
35' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Kewin Moreirense
40' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Alex Famalicão
44' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Pacheco Moreirense
45' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. C. Teixeira Famalicão 4-0
46' Wissel Famalicão Wissel D. Batubinsika voor Alex Famalicão
46' Wissel Moreirense Wissel Jefferson voor F. Pacheco Moreirense
48' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
51' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
55' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
56' Wissel Moreirense Wissel W. Silva voor M. S. Amador P. Moreirense
56' Wissel Moreirense Wissel R. Ramos voor Yan Moreirense
67' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor J. C. Teixeira Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel I. Dolcek voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
69' Doelpunt Famalicão Doelpunt I. Dolcek met assist van H. De La Fuente Famalicão 5-0
72' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor S. B. Banza Famalicão
78' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor Rafael Martins Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel R. Conceicao voor Paulinho Moreirense
88' Wissel Famalicão Wissel J. Kadile voor I. Rodrigues Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Moreirense
Opstellingen Famalicão - Moreirense
De opstellingen van Famalicão en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Moreirense

Famalicão en Moreirense treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Moreirense favoriet. 2 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Famalicão. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 0
Winst Moreirense 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 17e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 15e plaats.