Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het zaterdag 28 augustus 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Famalicão en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Mendes zette Famalicão op een 1-0 voorsprong in de 68e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Sporting CP het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk J. Palhinha die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Famalicão - Sporting CP 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rodrigues Pepe Famalicão
4' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Esgaio Sporting CP
12' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Pickel Famalicão
14' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Palhinha Sporting CP
40' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Mendes Sporting CP
56' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor J. Cabral Sporting CP
56' Wissel Sporting CP Wissel P. Porro voor R. Esgaio Sporting CP
66' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
68' Eigen doelpunt Famalicão Eigen doelpunt N. Mendes Famalicão 1-0
72' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Matheus Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor Z. Feddal Sporting CP
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Pedro Goncalves Sporting CP
79' Wissel Famalicão Wissel A. Ricardo voor I. Jaime Famalicão
82' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Palhinha met assist van G. Inacio Sporting CP 1-1
88' Wissel Famalicão Wissel L. Ofori voor Marcos Paulo Famalicão
88' Wissel Famalicão Wissel Alex voor Rodrigues Pepe Famalicão
89' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor N. Mendes Sporting CP
91' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Figueiras Famalicão
96' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Tabata Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Sporting CP
Opstellingen Famalicão - Sporting CP
De opstellingen van Famalicão en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Sporting CP

Famalicão en Sporting CP treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sporting CP slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Sporting CP 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 18e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 3e plaats.