Nabeschouwing Gil Vicente - Vitória Guimarães (3-2) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 10 januari 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het maandag 10 januari 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Vitória Guimarães (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Fran Navarro, waarmee Gil Vicente met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fran Navarro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Gil Vicente, waarmee A. Léautey zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 79e minuut scoorde Vitória SC via Matheus Bueno, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 87e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Vitória SC speler M. Edwards. Na 91 minuten kon M. Edwards van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Vitória SC het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Gil Vicente.

LIVE Gil Vicente - Vitória Guimarães 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Fran Navarro met assist van Lucas Cunha Gil Vicente 1-0
25' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
32' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Fran Navarro Vitória SC
32' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Tiago Silva Gil Vicente
53' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Fran Navarro Gil Vicente 2-0
58' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor Tiago Silva Vitória SC
58' Wissel Vitória SC Wissel M. Edwards voor André André Vitória SC
59' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Luz voor Ricardo Quaresma Vitória SC
64' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Edwards Vitória SC
67' Wissel Gil Vicente Wissel A. Léautey voor Murilo Gil Vicente
72' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Gui Tomás Händel Vitória SC
72' Wissel Vitória SC Wissel T. Borevković voor Vitória SC
75' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt A. Léautey Gil Vicente 3-0
79' Wissel Gil Vicente Wissel Nélson Luz voor João Ferreira Gil Vicente 3-1
79' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor K. Fujimoto Gil Vicente
79' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Matheus Bueno met assist van Vitor Carvalho Vitória SC
86' Wissel Vitória SC Wissel Luís Esteves voor André Almeida Vitória SC
86' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ž. Frelih Gil Vicente
87' Penalty Vitória SC Penalty M. Edwards Vitória SC 3-2
89' Wissel Gil Vicente Wissel Élder Santana voor Fran Navarro Gil Vicente
89' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Pedrinho Gil Vicente
91' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor M. Edwards Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Vitória Guimarães
Opstellingen Gil Vicente - Vitória Guimarães
De opstellingen van Gil Vicente en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Vitória Guimarães

Gil Vicente en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gil Vicente als Vitória Guimarães wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 4
Winst Vitória Guimarães 4
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 7e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 8e plaats.