In de Primeira Liga neemt Moreirense het zaterdag 7 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Benfica (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Lucas Verissimo, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Waldschmidt op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Moreirense de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Rafael Martins. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Moreirense kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 56e minuut werd Diogo Gonçalves van Benfica met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Benfica het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Benfica dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Benfica
Goals
1
2
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
84
117
Gevaarlijke aanvallen
29
43
Passes
324
522
Overtredingen
13
17
Buitenspel
1
0
Corners
0
6
Wissels
5
5
LIVE Moreirense - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Benfica Doelpunt Lucas Verissimo Benfica 0-1
19' Doelpunt Benfica Doelpunt L. Waldschmidt Benfica 0-2
30' Doelpunt Moreirense Doelpunt Rafael Martins met assist van Yan Moreirense 1-2
33' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Taarabt Benfica
36' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Filipe Soares Moreirense
38' Wissel Moreirense Wissel Rúben Ramos voor Walterson Moreirense
56' Rode kaart Benfica Rode kaart voor Diogo Gonçalves Benfica
58' Wissel Benfica Wissel J. Weigl voor A. Taarabt Benfica
58' Wissel Benfica Wissel Gilberto voor L. Waldschmidt Benfica
59' Wissel Moreirense Wissel Gonçalo Franco voor Abdu Conté Moreirense
60' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Weigl Benfica
69' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Felipe Pires Moreirense
70' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor Éverton Benfica
75' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Artur Jorge Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel André Luís voor Artur Jorge Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel G. Frimpong voor Yan Moreirense
78' Wissel Moreirense Wissel Galego voor Filipe Soares Moreirense
81' Gele kaart Benfica Gele kaart voor S. Meïté Benfica
83' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor S. Meïté Benfica
83' Wissel Benfica Wissel Álex Grimaldo voor Gil Dias Benfica
93' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fábio Pacheco Moreirense
98' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Benfica
Opstellingen Moreirense - Benfica
De opstellingen van Moreirense en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Benfica zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Benfica

Moreirense en Benfica treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 13 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 1
Winst Benfica 13
Gelijkspel 2
Totaal 16

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Moreirense - Benfica Opstelling Moreirense Opstelling Benfica Live Moreirense - Benfica Live Moreirense - Benfica kijken Moreirense - Benfica kijken Live Moreirense - Benfica stream Moreirense - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Benfica Uitslag Moreirense - Benfica Statistieken Moreirense - Benfica Primeira Liga 2021/2022 Moreirense - Benfica wedden Moreirense - Benfica gokken Moreirense - Benfica Unibet