Nabeschouwing Moreirense - Estoril (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Dinsdag 28 december 2021 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het dinsdag 28 december 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Estoril (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Rafael Martins, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Moreirense.

LIVE Moreirense - Estoril 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Estoril Gele kaart voor David Bruno Estoril
28' Doelpunt Moreirense Doelpunt Rafael Martins met assist van Yan Moreirense 1-0
47' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Soares Moreirense
55' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor Rafael Martins Moreirense
63' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. William Estoril
66' Wissel Estoril Wissel R. Meshino voor B. Lourenco Estoril
71' Wissel Moreirense Wissel F. Pires voor W. Silva Moreirense
71' Wissel Moreirense Wissel F. Pacheco voor S. Mane Moreirense
78' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Arthur Estoril
81' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor Arthur Estoril
84' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Yan Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor F. Soares Moreirense
84' Wissel Moreirense Wissel M. Silva voor Yan Moreirense
84' Wissel Estoril Wissel L. Ruiz voor P. William Estoril
87' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Estoril
Opstellingen Moreirense - Estoril
De opstellingen van Moreirense en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Estoril

Moreirense en Estoril treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 12 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 5 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Estoril 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 17e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 5e plaats.