In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het vrijdag 21 januari 2022 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Boavista 0-0

Vanaf vrijdag 21 januari 2022 om 22:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Boavista volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 1 uur, 41 minuten en 49 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Boavista
Opstellingen Paços de Ferreira - Boavista

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Boavista

Paços de Ferreira en Boavista treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 16 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 10 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 5
Winst Boavista 10
Gelijkspel 4
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 11e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Paços de Ferreira - Boavista Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Boavista Live Paços de Ferreira - Boavista Live Paços de Ferreira - Boavista kijken Paços de Ferreira - Boavista kijken Live Paços de Ferreira - Boavista stream Paços de Ferreira - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Boavista Uitslag Paços de Ferreira - Boavista Statistieken Paços de Ferreira - Boavista Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Boavista wedden Paços de Ferreira - Boavista gokken Paços de Ferreira - Boavista Unibet