Nabeschouwing Portimonense - Estoril (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zondag 24 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Estoril (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. Franco, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. Estoril vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Lourenco op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Estoril.

LIVE Portimonense - Estoril 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Estoril Doelpunt A. Franco met assist van L. Rosier Estoril 0-1
62' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor A. Renato Junior Portimonense
67' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor P. Sa Portimonense
67' Wissel Portimonense Wissel S. Nakajima voor I. Angulo Portimonense
68' Gele kaart Estoril Gele kaart voor C. Soria Estoril
71' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor Pedrao Portimonense
72' Doelpunt Estoril Doelpunt B. Lourenco met assist van Arthur Estoril 0-2
81' Wissel Portimonense Wissel G. Imbula voor A. Boa Morte Portimonense
82' Wissel Estoril Wissel P. William voor C. Soria Estoril
82' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
82' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor Arthur Estoril
84' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Gamboa Estoril
85' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Lourenco Estoril
88' Wissel Estoril Wissel R. Valente voor L. Rosier Estoril
92' Wissel Estoril Wissel R. Meshino voor B. Lourenco Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Estoril
Opstellingen Portimonense - Estoril
De opstellingen van Portimonense en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Estoril

Portimonense en Estoril treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 1 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 0
Winst Estoril 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 5e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 4e plaats.