Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (2-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Porto het zaterdag 2 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door N. Santos, waarmee Paços de Ferreira met 0-1 de leiding nam. Porto kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Diaz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Wendell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Porto de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 95e minuut moest Porto verder met een man minder, nadat M. Taremi een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Mota, waardoor Porto dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Porto - Paços de Ferreira 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Taremi Porto
17' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
19' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt N. Santos Paços de Ferreira 0-1
30' Gele kaart Porto Gele kaart voor Wendell Porto
32' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
40' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Denilson Paços de Ferreira
44' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz Porto 1-1
52' Doelpunt Porto Doelpunt Wendell Porto 2-1
54' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor H. Ferreira Paços de Ferreira
76' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor Evanilson Porto
76' Wissel Porto Wissel Pepe voor F. Conceicao Porto
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Santos Paços de Ferreira
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor Ze Uilton Paços de Ferreira
79' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
82' Wissel Porto Wissel W. Manafa voor Wendell Porto
83' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Baixinho Paços de Ferreira
88' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor L. Diaz Porto
90' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor C. Luiz Paços de Ferreira
95' Tweede gele kaart Porto Tweede gele kaart voor M. Taremi Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Paços de Ferreira
Opstellingen Porto - Paços de Ferreira
De opstellingen van Porto en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Paços de Ferreira

Porto en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto 19
Winst Paços de Ferreira 3
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 2e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 9e plaats.