Nabeschouwing Santa Clara - Famalicão (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Famalicão (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 0-2 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door S. B. Banza, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. In de 51e minuut moest C. Gonzalez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Santa Clara verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Famalicão vervolgens op 0-2. Het was S. B. Banza die vanaf 11 meter wist te scoren in de 54e minuut.

In de 89e minuut werd S. B. Banza van Famalicão met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Famalicão het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 90e minuut moest Santa Clara verder met een man minder, nadat J. R. Romao een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Famalicão.

LIVE Santa Clara - Famalicão 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lincoln Santa Clara
44' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza met assist van I. Jaime Famalicão 0-1
50' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Vieira Famalicão
51' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor C. Gonzalez Santa Clara
54' Penalty Famalicão Penalty S. B. Banza Famalicão 0-2
54' Wissel Santa Clara Wissel K. Boateng voor Ricardinho Santa Clara
57' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Allano Santa Clara
66' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor Alex Famalicão
69' Wissel Santa Clara Wissel Crysan voor J. Patric Santa Clara
71' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor Marcos Paulo Famalicão
72' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor Heriberto Tavares Famalicão
75' Wissel Santa Clara Wissel H. Keyta voor Lincoln Santa Clara
75' Wissel Santa Clara Wissel J. R. Romao voor A. Carvalho Santa Clara
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor S. B. Banza Famalicão
86' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor J. R. Romao Santa Clara
89' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor S. B. Banza Famalicão
90' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Santa Clara
90' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor J. R. Romao Santa Clara
91' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor I. Jaime Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Famalicão
Opstellingen Santa Clara - Famalicão
De opstellingen van Santa Clara en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Famalicão

Santa Clara en Famalicão treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 7 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 3 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Famalicão 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 15e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 18e plaats.