Nabeschouwing Santa Clara - Porto (0-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zondag 7 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Porto (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Porto is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Sergio Oliveira, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Diaz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut kreeg Allano van Santa Clara voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Santa Clara de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee L. Diaz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Porto dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Santa Clara - Porto 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Allano Santa Clara
42' Doelpunt Porto Doelpunt Sergio Oliveira met assist van Otavio Porto 0-1
46' Gele kaart Porto Gele kaart voor Z. Sanusi Porto
46' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van Otavio Porto 0-2
60' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mansur Santa Clara
62' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor Ricardinho Santa Clara
63' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor Allano Santa Clara
72' Wissel Santa Clara Wissel J. R. Romao voor Lincoln Santa Clara
72' Wissel Santa Clara Wissel R. Ramos voor P. Sagna Santa Clara
72' Wissel Santa Clara Wissel L. Phellype voor R. Costa Santa Clara
77' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van M. Taremi Porto 0-3
78' Wissel Porto Wissel Vitinha voor Otavio Porto
78' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor M. Grujic Porto
83' Wissel Santa Clara Wissel A. Carvalho voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
83' Wissel Porto Wissel B. Costa voor Sergio Oliveira Porto
83' Wissel Porto Wissel F. Vieira voor M. Taremi Porto
84' Wissel Porto Wissel Pepe voor L. Diaz Porto
93' Gele kaart Porto Gele kaart voor Evanilson Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Porto
Opstellingen Santa Clara - Porto
De opstellingen van Santa Clara en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Porto

Santa Clara en Porto treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 6 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 0
Winst Porto 6
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 18e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.