Nabeschouwing Santa Clara - Vizela (3-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zondag 6 maart 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vizela (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 3-1 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van B. R. Wilson Valdez zette Santa Clara op een 1-0 voorsprong in de 66e minuut van de wedstrijd. Santa Clara vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Crysan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Vizela de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Bondoso.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Santa Clara vergroot nadat R. Costa de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Santa Clara.

LIVE Santa Clara - Vizela 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel Santa Clara Wissel R. Costa voor M. Mohebi Santa Clara
64' Wissel Santa Clara Wissel O. Barreto voor Allano Santa Clara
66' Eigen doelpunt Santa Clara Eigen doelpunt B. R. Wilson Valdez Santa Clara 1-0
68' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Crysan met assist van O. Barreto Santa Clara 2-0
68' Wissel Vizela Wissel M. Paulo voor O. Rashid Vizela
68' Wissel Vizela Wissel R. Ofori voor K. Kouao Vizela
69' Wissel Vizela Wissel A. Sarmiento voor N. Moreira Vizela
74' Wissel Santa Clara Wissel R. Oliveira voor Crysan Santa Clara
76' Wissel Vizela Wissel F. Etim voor G. Schettine Vizela
81' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
82' Doelpunt Vizela Doelpunt K. Bondoso Vizela 2-1
88' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
90' Doelpunt Santa Clara Doelpunt R. Costa met assist van O. Barreto Santa Clara 3-1
92' Wissel Santa Clara Wissel P. Sagna voor Lincoln Santa Clara
93' Wissel Santa Clara Wissel K. Tagawa voor Ricardinho Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Vizela
Opstellingen Santa Clara - Vizela
De opstellingen van Santa Clara en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vizela

Santa Clara en Vizela treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Santa Clara 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 13e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 14e plaats.