Nabeschouwing Tondela - Paços de Ferreira (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het zaterdag 18 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Paços de Ferreira (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 81 minuten. Denilson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paços de Ferreira vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Paços de Ferreira de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Tondela - Paços de Ferreira 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Antunes Eustáquio Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Antunes Eustáquio Paços de Ferreira
29' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor J. Silva Paços de Ferreira
43' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
60' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
69' Wissel Tondela Wissel D. Dos Anjos voor R. Dadashov Tondela
69' Wissel Tondela Wissel T. Dantas voor J. Pedro Tondela
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel R. Pires voor C. Luiz Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor J. Delgado Paços de Ferreira
77' Wissel Tondela Wissel B. Mbaye voor P. Trigueira Tondela
78' Wissel Tondela Wissel R. Barbosa voor Pedro Augusto Tondela
81' Penalty Paços de Ferreira Penalty Denilson Paços de Ferreira 0-1
83' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Barbosa Tondela
87' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor F. Fonseca Paços de Ferreira
88' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Alves Tondela
89' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Santos Paços de Ferreira
89' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor Denilson Paços de Ferreira
90' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor R. Pires Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Paços de Ferreira
Opstellingen Tondela - Paços de Ferreira
De opstellingen van Tondela en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Paços de Ferreira

Tondela en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 18 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 5 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Tondela. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 3
Winst Paços de Ferreira 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 13e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 15e plaats.