Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (1-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 25 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Yaremchuk, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee J. Mario zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

B. Duarte zette Vitória SC even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Benfica.

LIVE Vitória Guimarães - Benfica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Yaremchuk met assist van J. Vertonghen Benfica 0-1
41' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Yaremchuk Benfica 0-2
66' Wissel Benfica Wissel Pizzi voor R. Yaremchuk Benfica
70' Wissel Vitória SC Wissel A. Almeida voor Andre Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor R. Quaresma Vitória SC
73' Doelpunt Benfica Doelpunt J. Mario met assist van R. Silva Benfica 0-3
75' Wissel Benfica Wissel S. Meite voor J. Mario Benfica
76' Wissel Benfica Wissel G. Fernandes voor J. Weigl Benfica
76' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor O. Estupinan Vitória SC
76' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor M. Edwards Vitória SC
78' Penalty Vitória SC Penalty B. Duarte Vitória SC 1-3
81' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor T. Silva Vitória SC
83' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Otamendi Benfica
87' Wissel Benfica Wissel Everton voor R. Silva Benfica
87' Wissel Benfica Wissel G. Dias voor A. Grimaldo Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Benfica
Opstellingen Vitória Guimarães - Benfica
De opstellingen van Vitória Guimarães en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Benfica

Vitória Guimarães en Benfica treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 19 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 22 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 3
Winst Benfica 22
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 10e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.