In de Primeira Liga neemt Vizela het zondag 16 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Vizela - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Sporting CP (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Pedro Goncalves, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Braganca op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sporting CP.

Wedstrijdstatistieken Vizela - Sporting CP
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
89
128
Gevaarlijke aanvallen
39
52
Passes
320
677
Overtredingen
15
12
Buitenspel
6
3
Corners
2
4
Wissels
3
6
LIVE Vizela - Sporting CP 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
28' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Goncalves met assist van P. Sarabia Sporting CP 0-1
42' Doelpunt Sporting CP Doelpunt D. Braganca met assist van N. Santos Sporting CP 0-2
46' Wissel Vizela Wissel Cassiano voor F. Cann Vizela
63' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor Claudemir Vizela
70' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Palhinha Sporting CP
73' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
73' Wissel Sporting CP Wissel G. Esteves voor R. Esgaio Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel M. Ugarte voor J. Palhinha Sporting CP
80' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor Pedro Goncalves Sporting CP
80' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor H. Zagbayou Vizela
88' Wissel Sporting CP Wissel Matheus voor D. Braganca Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor P. Sarabia Sporting CP
89' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Cassiano Vizela
89' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Santos Sporting CP
90' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Guzzo Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Sporting CP
Opstellingen Vizela - Sporting CP
De opstellingen van Vizela en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Sporting CP

Vizela en Sporting CP treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 6 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vizela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vizela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vizela 0
Winst Sporting CP 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 15e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vizela - Sporting CP Opstelling Vizela Opstelling Sporting CP Live Vizela - Sporting CP Live Vizela - Sporting CP kijken Vizela - Sporting CP kijken Live Vizela - Sporting CP stream Vizela - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Vizela - Sporting CP Uitslag Vizela - Sporting CP Statistieken Vizela - Sporting CP Primeira Liga 2021/2022 Vizela - Sporting CP wedden Vizela - Sporting CP gokken Vizela - Sporting CP Unibet