In de Primeira Liga neemt Vizela het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Vizela - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Tondela (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. J. Pedro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Tondela vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Vizela kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kiko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 98e minuut zette G. Schettine zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vizela de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Vizela dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vizela - Tondela
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
78
60
Gevaarlijke aanvallen
66
33
Passes
339
445
Overtredingen
17
11
Buitenspel
0
1
Corners
11
4
Wissels
4
6
LIVE Vizela - Tondela 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Vizela Gele kaart voor B. R. Wilson Valdez Vizela
39' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 0-1
47' Gele kaart Vizela Gele kaart voor M. Paulo Vizela
52' Doelpunt Vizela Doelpunt Kiko Vizela 1-1
58' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
66' Wissel Tondela Wissel I. Undabarrena voor T. Dantas Tondela
67' Wissel Tondela Wissel P. A. Borges da Costa voor S. Agra Tondela
68' Wissel Vizela Wissel Claudemir voor R. Guzzo Vizela
72' Wissel Vizela Wissel G. Schettine voor Cassiano Vizela
73' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor N. Moreira Vizela
78' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Goncalves Tondela
79' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor D. Dos Anjos Tondela
79' Wissel Tondela Wissel T. Arcanjo voor J. Pedro Tondela
82' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. N. Khacef Tondela
85' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor Kiko Vizela
98' Doelpunt Vizela Doelpunt G. Schettine met assist van Samu Vizela 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Tondela
Opstellingen Vizela - Tondela
De opstellingen van Vizela en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Tondela

Vizela en Tondela treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vizela 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 18e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vizela - Tondela Opstelling Vizela Opstelling Tondela Live Vizela - Tondela Live Vizela - Tondela kijken Vizela - Tondela kijken Live Vizela - Tondela stream Vizela - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Vizela - Tondela Uitslag Vizela - Tondela Statistieken Vizela - Tondela Primeira Liga 2021/2022 Vizela - Tondela wedden Vizela - Tondela gokken Vizela - Tondela Unibet