Nabeschouwing Arouca - Vizela (5-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Arouca het zondag 28 januari 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Vizela (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 5-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Rafa Mújica, waarmee Arouca met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 17e minuut voor dat Arouca via Cristo González op 2-0 kwam te staan. Een eigen doelpunt van Matheus Pereira zorgde ervoor dat Arouca in de 50e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Arouca geen gas terug, waardoor in de 86e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Rafa Mújica. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Arouca. Deze werd gescoord door Cristo González in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Arouca.

LIVE Arouca - Vizela 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Arouca Doelpunt Rafa Mújica Arouca 1-0
13' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Matheus Pereira Vizela
16' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Rodrigo Escoval Vizela
17' Penalty Arouca Penalty Cristo González Arouca 2-0
43' Wissel Vizela Wissel Amadou Ba-Sy voor Samuel Essende Vizela
50' Eigen doelpunt Arouca Eigen doelpunt Matheus Pereira Arouca 3-0
68' Wissel Vizela Wissel Abdul Awudu voor Alex Méndez Vizela
68' Wissel Vizela Wissel Dylan Saint-Louis voor Nuno Moreira Vizela
70' Wissel Arouca Wissel Matías Rocha voor Rafael Fernandes Arouca
71' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Morlaye Sylla Arouca
71' Wissel Arouca Wissel Oriol Busquets voor Kouassi Eboue Arouca
78' Wissel Arouca Wissel Pedro Moreira voor David Simão Arouca
79' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Francisco Montero Arouca
83' Wissel Arouca Wissel Bogdan Milovanov voor Tiago Esgaio Arouca
86' Doelpunt Arouca Doelpunt Rafa Mújica met assist van Jason Arouca 4-0
92' Doelpunt Arouca Doelpunt Cristo González met assist van Yusuf Lawal Arouca 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Vizela
Opstellingen Arouca - Vizela
De opstellingen van Arouca en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Vizela

Arouca en Vizela treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 20 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Arouca als Vizela wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Arouca 2
Winst Vizela 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 11e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 17e plaats.