Nabeschouwing Beira-Mar - Académica (2-1) || Primeira Liga 2011/2012

Vrijdag 6 april 2012 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Beira-Mar het vrijdag 6 april 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Académica.

Via de Beira-Mar - Académica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Académica (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Académica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Beira-Mar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht Académica op voorsprong te komen via een doelpunt van Marinho. Helaas voor Académica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Beira-Mar dat via Nildo Petrolina dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut kreeg Zhang Chengdong van Beira-Mar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beira-Mar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 67e minuut scoorde Beira-Mar via Nildo Petrolina, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Académica
2
1
LIVE Beira-Mar - Académica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Académica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Beira-Mar Wissel Bura voor Yohan Tavares Beira-Mar
32' Doelpunt Académica Doelpunt Marinho Académica
34' Gele kaart Académica Gele kaart voor Diogo Académica
46' Wissel Beira-Mar Wissel Nildo Petrolina voor Élio Beira-Mar
57' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Nildo Petrolina Beira-Mar
60' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Zhang Chengdong Beira-Mar
60' Tweede gele kaart Beira-Mar Tweede gele kaart voor Zhang Chengdong Beira-Mar
64' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Sérginho Beira-Mar
65' Wissel Beira-Mar Wissel Ricardo Dias voor Sérginho Beira-Mar
67' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Nildo Petrolina Beira-Mar
76' Wissel Académica Wissel Diogo Valente voor Marinho Académica
83' Wissel Académica Wissel Rui Miguel voor David Simao Académica
83' Wissel Académica Wissel Danilo voor Diogo Académica
91' Gele kaart Académica Gele kaart voor Cédric Académica
95' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Nildo Petrolina Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Académica
Opstellingen Beira-Mar - Académica

Voorbeschouwing Beira-Mar - Académica

Beira-Mar en Académica treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Académica in de Primeira Liga vond plaats op 25 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Beira-Mar als Académica wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.