Nabeschouwing Beira-Mar - Olhanense (1-2) || Primeira Liga 2011/2012

Zaterdag 12 mei 2012 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Beira-Mar het zaterdag 12 mei 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Beira-Mar - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Olhanense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Olhanense is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olhanense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Jander. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Olhanense dat via Dady dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nildo Petrolina dacht na 77 minuten te scoren voor Beira-Mar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut moest Olhanense verder met een man minder, nadat Maurício een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Olhanense
1
2
LIVE Beira-Mar - Olhanense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Nuno Lopes Beira-Mar
33' Doelpunt Olhanense Doelpunt Jander Olhanense
43' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Joãozinho Beira-Mar
49' Doelpunt Olhanense Doelpunt Dady Olhanense
53' Wissel Beira-Mar Wissel Nildo Petrolina voor Joãozinho Beira-Mar
63' Wissel Olhanense Wissel Paulo Regula voor Ivanildo Olhanense
63' Wissel Olhanense Wissel J. Yontcha voor Dady Olhanense
65' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Maurício Olhanense
67' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Duarte Olhanense
69' Wissel Beira-Mar Wissel Cássio voor Sérginho Beira-Mar
70' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Bura Beira-Mar
77' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Nildo Petrolina Beira-Mar
79' Wissel Beira-Mar Wissel Pedro Moreira voor Bura Beira-Mar
82' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Regula Olhanense
88' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Cássio Beira-Mar
89' Tweede gele kaart Olhanense Tweede gele kaart voor Maurício Olhanense
92' Wissel Olhanense Wissel Vasco Fernandes voor Salvador Agra Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Olhanense
Opstellingen Beira-Mar - Olhanense

Voorbeschouwing Beira-Mar - Olhanense

Beira-Mar en Olhanense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 15 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olhanense. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Beira-Mar als Olhanense wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.