Nabeschouwing Beira-Mar - Rio Ave (0-0) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 25 september 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Beira-Mar het zondag 25 september 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave.

Via de Beira-Mar - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Rio Ave (0-0)

De Primeira Liga 2011/2012 wedstrijd tussen Beira-Mar en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Sérginho in de 98e minuut, waardoor Beira-Mar met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Rio Ave
LIVE Beira-Mar - Rio Ave 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Paulo Santos Rio Ave
50' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Pedro Moreira Beira-Mar
53' Wissel Beira-Mar Wissel Sérginho voor Javier Balboa Beira-Mar
62' Wissel Beira-Mar Wissel Dudu voor Zhang Chengdong Beira-Mar
63' Wissel Rio Ave Wissel Saulo voor Kelvin Rio Ave
67' Wissel Rio Ave Wissel Braga voor Dinei Rio Ave
70' Wissel Beira-Mar Wissel Élio voor Nildo Petrolina Beira-Mar
72' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tiago Pinto Rio Ave
75' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gaspar Rio Ave
86' Wissel Rio Ave Wissel Ricardo Pateiro voor C. Twasam Atsu Rio Ave
95' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vitor Gomes Rio Ave
98' Rode kaart Beira-Mar Rode kaart voor Sérginho Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Rio Ave
Opstellingen Beira-Mar - Rio Ave

Voorbeschouwing Beira-Mar - Rio Ave

Beira-Mar en Rio Ave treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 1 mei 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Beira-Mar en Rio Ave eindigde namelijk in een gelijkspel.