LIVE Benfica - Farense Primeira Liga (0-0) || 08-12-2023 om 19:00 uur

LIVE Benfica - Farense (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 8 december 2023 - 19:00 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Benfica het vrijdag 8 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Benfica - Farense 0-0

Vanaf vrijdag 8 december 2023 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Benfica - Farense volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 uur, 39 minuten en 12 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Farense
Opstellingen Benfica - Farense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Farense

Benfica en Farense treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Farense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 1
Winst Farense 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Benfica - Farense Opstelling Benfica Opstelling Farense Live Benfica - Farense Live Benfica - Farense kijken Benfica - Farense kijken Live Benfica - Farense stream Benfica - Farense Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Farense Uitslag Benfica - Farense Statistieken Benfica - Farense Primeira Liga 2023/2024 Benfica - Farense wedden Benfica - Farense gokken Benfica - Farense Unibet