Nabeschouwing Benfica - Moreirense (3-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 21:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Benfica het zondag 14 april 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Moreirense (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Hélder Carvalho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Orkun Kökçü, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tomás Araújo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Benjamín Rollheiser zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hélder Carvalho, waardoor Benfica dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Moreirense
Goals
3
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
113
88
Gevaarlijke aanvallen
52
35
Passes
550
546
Overtredingen
10
11
Corners
6
2
Wissels
5
5
LIVE Benfica - Moreirense 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Benfica Doelpunt Orkun Kökçü met assist van Tiago Gouveia Benfica 1-0
46' Doelpunt Benfica Doelpunt Tomás Araújo Benfica 2-0
46' Wissel Benfica Wissel Florentino voor João Neves Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Benjamín Rollheiser voor David Neres Benfica
46' Wissel Benfica Wissel António Silva voor Tomás Araújo Benfica
56' Wissel Moreirense Wissel Luís Asué voor Vinicius Mingotti Moreirense
61' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Álvaro Fernández Benfica
74' Wissel Moreirense Wissel J. Antonisse voor K. Kodisang Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel Matheus Aiás voor João Camacho Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel Castro voor Gonçalo Franco Moreirense
78' Doelpunt Benfica Doelpunt Benjamín Rollheiser met assist van Tiago Gouveia Benfica 3-0
85' Wissel Moreirense Wissel Ismael voor Lawrence Ofori Moreirense
86' Wissel Benfica Wissel Casper Tengstedt voor Orkun Kökçü Benfica
87' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Benjamín Rollheiser Benfica
94' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ismael Moreirense
90' Wissel Benfica Wissel Diogo Spencer voor Tiago Gouveia Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Moreirense
Opstellingen Benfica - Moreirense
De opstellingen van Benfica en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Moreirense

Benfica en Moreirense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Carvalho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 14
Winst Moreirense 1
Gelijkspel 4
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Benfica - Moreirense Opstelling Benfica Opstelling Moreirense Live Benfica - Moreirense Live Benfica - Moreirense kijken Benfica - Moreirense kijken Live Benfica - Moreirense stream Benfica - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Moreirense Uitslag Benfica - Moreirense Statistieken Benfica - Moreirense Primeira Liga 2023/2024 Benfica - Moreirense wedden Benfica - Moreirense gokken Benfica - Moreirense Unibet