Nabeschouwing Boavista - Estrela Amadora (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Boavista het zaterdag 20 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Estrela Amadora (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Boavista en Estrela Amadora geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Rodrigo Pinho, waarmee Estrela Amadora met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Boavista het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk Rodrigo Abascal die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Boavista - Estrela Amadora 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Róbert Bozeník Boavista
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Ilija Vukotic Boavista
48' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Sergio de Oliveira Vieira Estrela Amadora
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Régis NDo voor Rúben Lima Estrela Amadora
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Nilton voor Kikas Estrela Amadora
73' Wissel Estrela Amadora Wissel Rodrigo Pinho voor Léo Jabá Estrela Amadora
74' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rodrigo Abascal Boavista
75' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Rodrigo Pinho Estrela Amadora 0-1
76' Wissel Boavista Wissel Joel Silva voor Ilija Vukotic Boavista
76' Wissel Boavista Wissel Luís dos Santos voor Salvador Agra Boavista
81' Wissel Estrela Amadora Wissel Aloísio voor Leonel Bucca Estrela Amadora
82' Wissel Estrela Amadora Wissel Nanu voor Miguel Lopes  Estrela Amadora
86' Wissel Boavista Wissel Vincent Sasso voor Miguel Reisinho Boavista
92' Doelpunt Boavista Doelpunt Rodrigo Abascal met assist van Chidozie Awaziem Boavista 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Estrela Amadora
Opstellingen Boavista - Estrela Amadora
De opstellingen van Boavista en Estrela Amadora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estrela Amadora zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Estrela Amadora

Boavista en Estrela Amadora treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estrela Amadora. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Estrela Amadora wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Boavista 2
Winst Estrela Amadora 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 13e positie staat, terwijl we Estrela Amadora terugvinden op de 15e plaats.