Nabeschouwing Boavista - Farense (1-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Boavista het zondag 12 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Farense (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Farense is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 1-3 overwinning voor Farense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Elves Baldé, waarmee Farense met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut was het Boavista dat via Chidozie Awaziem dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso. Fran Delgado dacht na 89 minuten te scoren voor Farense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-3 stand in het voordeel van Farense.

LIVE Boavista - Farense 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Farense Doelpunt Elves Baldé Farense 0-1
40' Wissel Boavista Wissel Luís dos Santos voor Gaius Makouta Boavista
50' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Miguel Reisinho Boavista
56' Wissel Boavista Wissel Berna voor Masa Boavista
56' Wissel Boavista Wissel Filipe Ferreira voor Bruno Onyemaechi Boavista
56' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Tiago Morais Boavista
66' Wissel Farense Wissel Facundo Cáseres voor Vítor Gonçalves Farense
66' Wissel Farense Wissel Rui Costa voor Elves Baldé Farense
75' Wissel Boavista Wissel Fabrício Isidoro voor Mattheus Boavista
78' Gele kaart Farense Gele kaart voor Ilija Vukotic Miguel Reisinho Farense
80' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fabrício Isidoro Boavista
83' Doelpunt Boavista Doelpunt Chidozie Awaziem Boavista
86' Wissel Farense Wissel Róbert Bozeník voor Martim Tavares Farense 1-1
89' Wissel Farense Wissel Rafael Barbosa voor Belloumi Farense
89' Doelpunt Farense Doelpunt Fran Delgado met assist van Pastor Farense
96' Doelpunt Farense Doelpunt Rafael Barbosa met assist van Bruno Duarte Farense 1-3
92' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fabrício Isidoro Boavista 1-2
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Martim Tavares Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Farense
Opstellingen Boavista - Farense
De opstellingen van Boavista en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Farense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Farense

Boavista en Farense treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Farense. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Farense favoriet. 2 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Boavista. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 0
Winst Farense 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 8e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.