Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Boavista het zaterdag 30 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Boavista en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Emmanuel Boateng van Rio Ave. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 62e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Boavista en Rio Ave gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Boavista, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Boavista - Rio Ave 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Josué Sá Rio Ave
9' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Luís Batalha Freire Rio Ave
12' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Emmanuel Boateng Rio Ave
13' Wissel Rio Ave Wissel Renato Pantalon voor Josué Sá Rio Ave
32' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Salvador Agra Boavista
33' Wissel Rio Ave Wissel M. Tanlongo voor Amine Rio Ave
40' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor M. Tanlongo Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Joca voor Fábio Ronaldo Rio Ave
62' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Emmanuel Boateng Rio Ave
65' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Róbert Bozeník Boavista
69' Wissel Boavista Wissel Ilija Vukotic voor Seba Pérez  Boavista
76' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Miguel Reisinho Boavista
78' Wissel Boavista Wissel Joel Silva voor Miguel Reisinho Boavista
85' Wissel Boavista Wissel Tiago Machado voor Filipe Ferreira Boavista
85' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Bruno Lourenço Boavista
86' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor João Teixeira Rio Ave
86' Wissel Rio Ave Wissel Marios Vrousai voor Úmaro Embaló Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Rio Ave
Opstellingen Boavista - Rio Ave
De opstellingen van Boavista en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Rio Ave

Boavista en Rio Ave treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 11 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Boavista. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 4
Winst Rio Ave 11
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 10e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 15e plaats.