Nabeschouwing Casa Pia - Arouca (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het zondag 18 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Casa Pia - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Arouca (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Arouca is onder leiding van scheidsrechter José Bessa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Clayton, waarmee Casa Pia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Casa Pia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Casa Pia - Arouca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' VAR: Afgekeurd doelpunt Rúben Lameiras Afgekeurd doelpunt Rúben Lameiras Casa Pia
58' Wissel Casa Pia Wissel Rafael Brito voor Beni  Casa Pia
58' Wissel Casa Pia Wissel Pablo Roberto voor Rúben Lameiras Casa Pia
64' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Francisco Montero Arouca
69' Wissel Casa Pia Wissel Yuki Soma voor Nuno Moreira Casa Pia
69' Wissel Casa Pia Wissel Gaizka Larrazabal voor André Geraldes Casa Pia
71' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simão Arouca
72' Wissel Arouca Wissel Matías Rocha voor Francisco Montero Arouca
74' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Clayton met assist van Pablo Roberto Casa Pia 1-0
77' Wissel Arouca Wissel Oriol Busquets voor David Simão Arouca
82' Wissel Arouca Wissel Yanis Hamache voor Weverson Arouca
82' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Morlaye Sylla Arouca
89' Wissel Casa Pia Wissel João Nunes voor Fernando Varela Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Arouca
Opstellingen Casa Pia - Arouca
De opstellingen van Casa Pia en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Arouca

Casa Pia en Arouca treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Casa Pia. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Casa Pia als Arouca wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Casa Pia 1
Winst Arouca 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 16e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 7e plaats.