Nabeschouwing Casa Pia - Benfica (0-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het zondag 17 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Casa Pia - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Benfica (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Arthur Cabral, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Benfica dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benfica uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Casa Pia - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Florentino Benfica
59' Wissel Benfica Wissel Arthur Cabral voor Marcos Leonardo Santos Almeida Benfica
59' Wissel Benfica Wissel David Neres voor Florentino Benfica
62' Wissel Casa Pia Wissel Rúben Lameiras voor Nuno Moreira Casa Pia
62' Wissel Casa Pia Wissel Yuki Soma voor Pablo Roberto Casa Pia
74' Doelpunt Benfica Doelpunt Arthur Cabral met assist van João Mário Benfica 0-1
75' Wissel Casa Pia Wissel Samuel Justo voor Telasco Segovia Casa Pia
75' Wissel Casa Pia Wissel André Lacximicant voor Felippe Cardoso Casa Pia
77' Gele kaart Benfica Gele kaart voor António Silva Benfica
86' Wissel Casa Pia Wissel Fernando Andrade voor Fernando Varela Casa Pia
89' Wissel Benfica Wissel Tomás Araújo voor Alexander Bah Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Benfica
Opstellingen Casa Pia - Benfica
De opstellingen van Casa Pia en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Benfica

Casa Pia en Benfica treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 2 keer wist de ploeg van Casa Pia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Casa Pia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Casa Pia 0
Winst Benfica 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 11e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.