Nabeschouwing Casa Pia - Farense (1-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het zaterdag 20 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Farense.

Via de Casa Pia - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Farense (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Farense is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 1-3 overwinning voor Farense. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Marco Matias, waarmee Farense met 0-1 de leiding nam. Farense vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zach Muscat op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Farense, waarmee Bruno Duarte zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed Fernando Andrade iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Casa Pia werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Casa Pia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Farense.

LIVE Casa Pia - Farense 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Farense Doelpunt Marco Matias met assist van Bruno Duarte Farense 0-1
40' Doelpunt Farense Doelpunt Zach Muscat met assist van Marco Matias Farense 0-2
64' Wissel Casa Pia Wissel Fernando Andrade voor Clayton Casa Pia
64' Wissel Casa Pia Wissel Jajá voor Yuki Soma Casa Pia
64' Wissel Casa Pia Wissel Pablo Roberto voor Rafael Brito Casa Pia
69' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Mattheus Farense
70' Wissel Casa Pia Wissel Rúben Lameiras voor Tiago Dias Casa Pia
75' Doelpunt Farense Doelpunt Bruno Duarte met assist van Claudio Falcão Farense 0-3
77' Wissel Farense Wissel Belloumi voor Marco Matias Farense
77' Wissel Farense Wissel Fabrício Isidoro voor Elves Baldé Farense
87' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Fernando Andrade met assist van Rúben Lameiras Casa Pia 1-3
87' Wissel Farense Wissel Fran Delgado voor Pastor Farense
88' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Bruno Duarte Farense
95' Gele kaart Farense Gele kaart voor Zach Muscat Farense
90' Gele kaart Farense Gele kaart voor José Ferreira da Mota Farense
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Farense
Opstellingen Casa Pia - Farense
De opstellingen van Casa Pia en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Farense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Farense

Casa Pia en Farense treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Casa Pia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Casa Pia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Farense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Casa Pia 1
Winst Farense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 11e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 8e plaats.