Nabeschouwing Chaves - Sporting CP (0-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Chaves het zaterdag 13 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Sporting CP (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Paulinho, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Francisco Trincão op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee Pedro Gonçalves zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Sporting CP dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chaves - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho Sporting CP 0-1
46' Wissel Sporting CP Wissel Sebastián Coates voor Eduardo Quaresma Sporting CP
52' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Francisco Trincão met assist van Nuno Santos Sporting CP 0-2
53' Wissel Chaves Wissel Raphael Guzzo voor Kelechi Nwakali Chaves
53' Wissel Chaves Wissel Jô voor Hélder Morim Chaves
56' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Gonçalves Sporting CP 0-3
62' Gele kaart Chaves Gele kaart voor João Correia Chaves
65' Wissel Chaves Wissel Issah Abass voor Leandro Sanca Chaves
65' Wissel Chaves Wissel João Pedro voor Steven Vitória Chaves
71' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Sebastián Coates Sporting CP
75' Wissel Chaves Wissel Carraça voor João Correia Chaves
79' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Bragança  voor Pedro Gonçalves Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel Dário Essugo voor Ricardo Esgaio Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel Luís Neto voor Matheus Reis Sporting CP
91' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Viktor Gyökeres Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Sporting CP
Opstellingen Chaves - Sporting CP
De opstellingen van Chaves en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Sporting CP

Chaves en Sporting CP treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 20 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 6 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 1
Winst Sporting CP 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.