Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (1-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estoril het zondag 18 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Alejandro Marqués, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel Pereira , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut moest Estoril verder met een man minder nadat Rodrigo Gomes een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut was het Gil Vicente dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Félix Correia. Na 96 minuten werd de voorsprong voor Gil Vicente vergroot nadat Ali Alipour de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gil Vicente.

LIVE Estoril - Gil Vicente 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Bernardo Vital Estoril
26' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Vasco Freire De Seabra Estoril
37' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Gabriel Pereira  Gil Vicente
46' Doelpunt Estoril Doelpunt Alejandro Marqués Estoril 1-0
51' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Marques Estoril
59' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Gabriel Pereira  Gil Vicente 1-1
65' Rode kaart Estoril Rode kaart voor Rodrigo Gomes Estoril
69' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Félix Correia met assist van Murilo de Souza Gil Vicente 1-2
72' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Félix Correia Gil Vicente
72' Wissel Estoril Wissel Wagner Pina voor Eliaquim Mangala Estoril
73' Wissel Estoril Wissel João Carlos voor Alejandro Marqués Estoril
75' Wissel Gil Vicente Wissel Ali Alipour voor Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel Jesús Castillo voor Pedro Tiba Gil Vicente
82' Wissel Gil Vicente Wissel Kanya Fujimoto voor Félix Correia Gil Vicente
82' Wissel Estoril Wissel Nemanja Jović voor João Marques Estoril
86' Wissel Estoril Wissel Heri Tavares voor Tiago Araújo Estoril
87' Wissel Gil Vicente Wissel Afonso Moreira voor Maxime Dominguez Gil Vicente
87' Wissel Gil Vicente Wissel Roan Wilson  voor Mory Gbane Gil Vicente
96' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Ali Alipour Gil Vicente 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Gil Vicente
Opstellingen Estoril - Gil Vicente
De opstellingen van Estoril en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Gil Vicente

Estoril en Gil Vicente treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 4
Winst Gil Vicente 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 14e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 12e plaats.