Nabeschouwing Estrela Amadora - Arouca (1-4) || Primeira Liga 2023/2024

Donderdag 28 december 2023 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het donderdag 28 december 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Gomes in Amadora.

Via de Estrela Amadora - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Arouca (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Estrela Amadora en Arouca is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-4 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Kialonda Gaspar, waarmee Estrela Amadora met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut was het Arouca dat via Ronaldo Tavares dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro. In de 74e minuut moest Estrela Amadora verder met een man minder nadat Edmilson Cambila een rode kaart had gekregen.

Arouca kreeg een penalty toegewezen in de 77e minuut, die werd genomen door Jason. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan. In de 85e minuut scoorde André Bukia namens Arouca. Scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 98e minuut leek Ignacio de Arruabarrena te scoren voor Arouca, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter João Pedro Silva Pinheiro.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-4 eindigde in een overwinning voor Arouca.

LIVE Estrela Amadora - Arouca 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Kialonda Gaspar met assist van Jean Felipe Estrela Amadora 1-0
40' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rafa Mújica Arouca
47' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Rafa Mújica Tiago Esgaio Estrela Amadora 1-1
58' Doelpunt Arouca Doelpunt Ronaldo Tavares met assist van Léo Jabá Arouca
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Keliano Manuel voor Vitó Estrela Amadora
66' Wissel Estrela Amadora Wissel Morlaye Sylla voor Estrela Amadora
67' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pedro Sá João Reis Arouca
71' Wissel Estrela Amadora Wissel Wagner voor Estrela Amadora
74' Rode kaart Estrela Amadora Rode kaart voor Edmilson Cambila André Luiz Estrela Amadora
74' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Ronald Estrela Amadora
75' Wissel Estrela Amadora Wissel Cristo González voor Cristo González Estrela Amadora
77' Penalty gemist Arouca Penalty gemist Jason Arouca 1-2
80' Doelpunt Arouca Doelpunt Francisco Montero Arouca 1-3
85' Doelpunt Arouca Doelpunt André Bukia met assist van Jason Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Benji Michel voor Rafa Mújica Arouca
87' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Morlaye Sylla Arouca
88' Wissel Arouca Wissel Pedro Santos voor David Simão Arouca
91' Wissel Arouca Wissel André Bukia voor Cristo González Arouca 1-4
98' Doelpunt Arouca Doelpunt Ignacio de Arruabarrena Arouca
98' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Ignacio de Arruabarrena Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Arouca
Opstellingen Estrela Amadora - Arouca
De opstellingen van Estrela Amadora en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Arouca

Estrela Amadora en Arouca treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Estrela Amadora en Arouca elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Estrela Amadora 0
Winst Arouca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 9e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 14e plaats.