Nabeschouwing Famalicão - Estoril (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het zondag 17 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Estoril (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Famalicão en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Estoril kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Cassiano. Famalicão kwam na 14 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jhonder Cádiz, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Famalicão - Estoril 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Francisco Moura Famalicão
5' Doelpunt Estoril Doelpunt Cassiano met assist van Rafik Guitane Estoril 0-1
14' Doelpunt Famalicão Doelpunt Jhonder Cádiz met assist van Gustavo Sá Famalicão 1-1
61' Wissel Estoril Wissel Eliaquim Mangala voor Raúl Parra Estoril
61' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor Cassiano Estoril
64' Wissel Famalicão Wissel Mihai Alexandru Dobre voor Théo Fonseca Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel Martín Aguirregabiria voor Nathan Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel Pablo Felipe voor Chiquinho Famalicão
68' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Enea Mihaj Famalicão
74' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Jhonder Cádiz Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel O. Ataide da Silva voor Enea Mihaj Famalicão
81' Wissel Estoril Wissel Heri Tavares voor João Marques Estoril
85' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pablo Felipe Famalicão
88' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Tiago Araújo Estoril
92' Wissel Estoril Wissel Wagner Pina voor Rodrigo Gomes Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Estoril
Opstellingen Famalicão - Estoril
De opstellingen van Famalicão en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Estoril

Famalicão en Estoril treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 29 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Estoril 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 13e plaats.