Nabeschouwing Famalicão - Portimonense (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het zondag 21 april 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicao.

Via de Famalicão - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Portimonense (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Famalicão en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Alemão, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. In de 34e minuut moest J. de Haas van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Famalicão verder met een speler minder. Een penalty in de 54e minuut was de ideale kans voor Famalicão om te scoren. J. Cádiz was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde J. Cádiz de gelijkmaker voor Famalicão in de 60e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 63e was het Famalicão dat op voorsprong kwam te staan na een goal van J. Cádiz. In de 77e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Portimonense speler Carlinhos .

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Portimonense
Goals
2
2
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
18
16
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
101
85
Gevaarlijke aanvallen
42
43
Passes
319
357
Overtredingen
9
16
Buitenspel
1
1
Corners
9
6
Wissels
4
5
LIVE Famalicão - Portimonense 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Carlinhos  Portimonense
6' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Filipe Soares Famalicão
7' Doelpunt Portimonense Doelpunt Alemão met assist van Carlinhos  Portimonense 0-1
28' Wissel Portimonense Wissel Gonçalo Costa voor Midana Cassama Portimonense
34' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor J. de Haas Famalicão
54' Penalty gemist Famalicão Penalty gemist J. Cádiz J. Cádiz Famalicão
53' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrão Portimonense
51' Chiquinho Famalicão
55' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Assunção voor M. Topić Famalicão
55' Wissel Famalicão Wissel Puma voor Sorriso Famalicão
56' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tamble Portimonense
60' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Cádiz met assist van Francisco Moura Famalicão 1-1
63' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Cádiz met assist van Puma Famalicão 2-1
65' Wissel Portimonense Wissel Ronie Carrillo voor T. Fukui Portimonense
65' Wissel Portimonense Wissel Igor Formiga voor Guga Portimonense
66' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Gustavo Sá Famalicão
68' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor Gustavo Sá Famalicão
75' Gonçalo Costa Portimonense
77' Penalty Portimonense Penalty Carlinhos  Portimonense 2-2
83' Wissel Portimonense Wissel Paulo Estrela voor Carlinhos  Portimonense
83' Wissel Portimonense Wissel Luan voor Gonçalo Costa Portimonense
89' Wissel Famalicão Wissel Óscar Aranda voor Chiquinho Famalicão
91' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Igor Formiga Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Portimonense
Opstellingen Famalicão - Portimonense
De opstellingen van Famalicão en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Portimonense

Famalicão en Portimonense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 9 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 6 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Famalicão. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 1
Winst Portimonense 6
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Famalicão - Portimonense Opstelling Famalicão Opstelling Portimonense Live Famalicão - Portimonense Live Famalicão - Portimonense kijken Famalicão - Portimonense kijken Live Famalicão - Portimonense stream Famalicão - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Portimonense Uitslag Famalicão - Portimonense Statistieken Famalicão - Portimonense Primeira Liga 2023/2024 Famalicão - Portimonense wedden Famalicão - Portimonense gokken Famalicão - Portimonense Unibet