Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (0-1) || Primeira Liga 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het dinsdag 16 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Pedro Gonçalves , waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Famalicão - Sporting CP 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Gonçalves  met assist van Trincão Sporting CP 0-1
41' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Ousmane Diomande Sporting CP
42' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Zlobin Famalicão
43' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Daniel Bragança Sporting CP
46' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Quaresma voor Ousmane Diomande Sporting CP
66' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Cádiz Famalicão
68' Wissel Sporting CP Wissel Ricardo Esgaio voor Geny Catamo Sporting CP
68' Wissel Sporting CP Wissel Hidemasa Morita voor Daniel Bragança Sporting CP
68' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Pedro Gonçalves  Sporting CP
70' Wissel Famalicão Wissel Sorriso voor Puma Famalicão
74' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Ricardo Esgaio Sporting CP
78' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor M. Topić Famalicão
84' Wissel Famalicão Wissel Óscar Aranda voor Gustavo Sá Famalicão
84' Wissel Famalicão Wissel F. Danho voor J. Cádiz Famalicão
86' Wissel Sporting CP Wissel Iván Fresneda voor Nuno Santos Sporting CP
91' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Morten Hjulmand Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Sporting CP
Opstellingen Famalicão - Sporting CP
De opstellingen van Famalicão en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Sporting CP

Famalicão en Sporting CP treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 27 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 4 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Famalicão. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Sporting CP 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.