Nabeschouwing Farense - Gil Vicente (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Farense het zaterdag 6 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Lúis in Faro.

Via de Farense - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farense - Gil Vicente (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Farense en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter José Armando Torres Bessa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Farense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door Vítor Gonçalves, waarmee Farense met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Armando Torres Bessa, waardoor Farense de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Farense - Gil Vicente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farense - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Zé Carlos Gil Vicente
50' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Maxime Dominguez Gil Vicente
60' Wissel Gil Vicente Wissel Kanya Fujimoto voor Maxime Dominguez Gil Vicente
60' Wissel Gil Vicente Wissel Valdemiro Pinto Domingos voor Roko Baturina Gil Vicente
63' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Mattheus Farense
63' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Marco Matias Farense
72' Wissel Gil Vicente Wissel Marlon voor Félix Correia Gil Vicente
76' Wissel Farense Wissel Rui Costa voor Belloumi Farense
76' Wissel Farense Wissel Rafael Barbosa voor Fabrício Isidoro Farense
83' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
85' Gele kaart Farense Gele kaart voor Talocha Farense
89' Wissel Farense Wissel Facundo Cáseres voor Bruno Duarte Farense
91' Doelpunt Farense Doelpunt Vítor Gonçalves Farense 1-0
94' Wissel Gil Vicente Wissel Jesús Castillo voor Martim Neto Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Farense - Gil Vicente
Opstellingen Farense - Gil Vicente
De opstellingen van Farense en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Farense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Farense - Gil Vicente

Farense en Gil Vicente treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Armando Torres Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Farense en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Farense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Farense 1
Winst Gil Vicente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Farense op een 7e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 14e plaats.