Nabeschouwing Farense - Moreirense (0-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Farense het zaterdag 24 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Lúis in Faro.

Via de Farense - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farense - Moreirense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Farense en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Madson, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. In de 36e minuut moest Mattheus van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Farense verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Moreirense.

LIVE Farense - Moreirense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farense - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Farense Gele kaart voor Facundo Cáseres Farense
28' Doelpunt Moreirense Doelpunt Madson Moreirense 0-1
35' Mattheus Farense
36' Rode kaart Farense Rode kaart voor Mattheus Farense
46' Wissel Farense Wissel Zé Luís voor Bruno Duarte Farense
55' Wissel Farense Wissel Marco Matias voor Rafael Barbosa Farense
66' Wissel Farense Wissel Belloumi voor Pastor Farense
66' Wissel Farense Wissel Claudio Falcão voor Facundo Cáseres Farense
71' Wissel Moreirense Wissel Kobamelo Kodisang voor João Camacho Moreirense
72' Wissel Moreirense Wissel Ismael voor Castro Moreirense
83' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Talocha Farense
85' Wissel Moreirense Wissel Alanzinho voor Lawrence Ofori Moreirense
85' Wissel Moreirense Wissel Hernâni voor Madson Moreirense
95' Wissel Moreirense Wissel Vinícius Mingotti voor Luís Asué Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Farense - Moreirense
Opstellingen Farense - Moreirense
De opstellingen van Farense en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Farense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Farense - Moreirense

Farense en Moreirense treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Farense en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Moreirense favoriet. 3 keer wist de ploeg van Farense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Farense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Farense 0
Winst Moreirense 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Farense op een 9e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 6e plaats.