Nabeschouwing Feirense - Sporting Braga (1-4) || Primeira Liga 2011/2012

Zaterdag 17 maart 2012 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Feirense het zaterdag 17 maart 2012 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Feirense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Sporting Braga (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Sporting Braga is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Hélder Barbosa. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Sporting Braga dat via Lima dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Marcio Mossoró dacht na 57 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Sporting Braga via Hugo Viana, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Feirense via Bédi Bastien de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feirense - Sporting Braga
1
4
LIVE Feirense - Sporting Braga 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Hélder Barbosa Sporting Braga
23' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Custodio Sporting Braga
26' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diogo Rosado Feirense
46' Wissel Feirense Wissel Helder Castro voor Thiago Feirense
55' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Lima Sporting Braga
57' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Marcio Mossoró Sporting Braga
64' Wissel Feirense Wissel André Fontes voor Diogo Rosado Feirense
66' Wissel Sporting Braga Wissel Miguel Lopes voor Leandro Salino Sporting Braga
72' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sténio Feirense
73' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Hugo Viana Sporting Braga
74' Doelpunt Feirense Doelpunt Bédi Bastien Feirense
74' Wissel Sporting Braga Wissel Djamal Mahamat voor Marcio Mossoró Sporting Braga
79' Wissel Feirense Wissel Mika voor Stopira Feirense
84' Wissel Sporting Braga Wissel Carlão voor Custodio Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Sporting Braga
Opstellingen Feirense - Sporting Braga

Voorbeschouwing Feirense - Sporting Braga

Feirense en Sporting Braga treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 23 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.