Nabeschouwing Feirense - União de Leiria (2-1) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 18 december 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Feirense het zondag 18 december 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Feirense - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - União de Leiria (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en União de Leiria is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Bédi Bastien. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Feirense dat via Bédi Bastien dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Bruno Moraes dacht na 70 minuten te scoren voor União de Leiria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feirense - União de Leiria
2
1
LIVE Feirense - União de Leiria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Feirense Doelpunt Bédi Bastien Feirense
38' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Patrick União de Leiria
39' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sténio Feirense
54' Wissel União de Leiria Wissel Bruno Moraes voor Léo Santos União de Leiria
57' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diogo Rosado Feirense
60' Doelpunt Feirense Doelpunt Bédi Bastien Feirense
63' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diogo Cunha Feirense
66' Wissel União de Leiria Wissel Jô voor Elvis União de Leiria
70' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Bruno Moraes União de Leiria
72' Wissel Feirense Wissel Miguel Pedro voor Diogo Cunha Feirense
74' Wissel Feirense Wissel Cris voor Diogo Rosado Feirense
77' Wissel União de Leiria Wissel Luís Leal voor Djaniny União de Leiria
85' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
87' Wissel Feirense Wissel Fonseca voor Ludovic Feirense
90' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Ivo Pinto União de Leiria