Nabeschouwing Feirense - Vitória Setúbal (1-0) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 22 april 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Feirense het zondag 22 april 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Feirense - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Vitória Setúbal (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Vitória Setúbal is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 27e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Bédi Bastien. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut kreeg Miguelito van Vitória FC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória FC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feirense - Vitória Setúbal
1
0
LIVE Feirense - Vitória Setúbal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
27' Doelpunt Feirense Doelpunt Bédi Bastien Feirense
39' Wissel Vitória FC Wissel Reyes voor Rafael Lopes Vitória FC
43' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Miguelito Vitória FC
47' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Diego Silva Vitória FC
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor P. Suswam Vitória FC
51' Wissel Feirense Wissel Fonseca voor Ludovic Feirense
64' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor Miguelito Vitória FC
69' Wissel Feirense Wissel Cris voor Diogo Rosado Feirense
72' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Amoreirinha Vitória FC
73' Wissel Vitória FC Wissel Neca voor P. Suswam Vitória FC
83' Wissel Feirense Wissel Thiago voor Fernando Varela Feirense
84' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Thiago Feirense
90' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Fonseca Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Vitória Setúbal
Opstellingen Feirense - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Feirense - Vitória Setúbal

Feirense en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 11 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.