Nabeschouwing Gil Vicente - Estrela Amadora (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Gil Vicente het zondag 14 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Estrela Amadora (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Gil Vicente en Estrela Amadora geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Gabriel Pereira , waarmee Gil Vicente met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Estrela Amadora het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk Regis Ndo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gil Vicente - Estrela Amadora 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Pedro Mendes Estrela Amadora
12' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Gabriel Pereira  met assist van Murilo de Souza Gil Vicente 1-0
36' Wissel Estrela Amadora Wissel Gustavo Henrique voor Nkanyiso Shinga Estrela Amadora
49' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Gabriel Pereira  Gil Vicente
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Hevertton Santos voor Pedro Mendes Estrela Amadora
52' Wissel Estrela Amadora Wissel Ronaldo Tavares voor André Luiz Estrela Amadora
56' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Ronald Estrela Amadora
62' Wissel Estrela Amadora Wissel Regis Ndo voor Ronald Estrela Amadora
63' Wissel Estrela Amadora Wissel Aloisio voor Pedro Sá Estrela Amadora
64' Wissel Gil Vicente Wissel Roko Baturina voor Valdemiro Pinto Domingos Gil Vicente
64' Wissel Gil Vicente Wissel Marlon voor Murilo de Souza Gil Vicente
76' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Regis Ndo Estrela Amadora
77' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Marlon Gil Vicente
82' Wissel Gil Vicente Wissel Roan Wilson  voor Félix Correia Gil Vicente
83' Wissel Gil Vicente Wissel Né Lopes voor Kanya Fujimoto Gil Vicente
85' Kikas Estrela Amadora
86' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Kikas Estrela Amadora
88' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Regis Ndo Estrela Amadora 1-1
92' Wissel Gil Vicente Wissel Miguel Monteiro voor Martim Neto Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Estrela Amadora
Opstellingen Gil Vicente - Estrela Amadora
De opstellingen van Gil Vicente en Estrela Amadora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estrela Amadora zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Estrela Amadora

Gil Vicente en Estrela Amadora treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Carvalho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Estrela Amadora favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 0
Winst Estrela Amadora 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 15e positie staat, terwijl we Estrela Amadora terugvinden op de 12e plaats.