Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (5-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Gil Vicente het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 5-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Portimonense
Goals
5
0
Balbezit
57%
43%
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
101
89
Gevaarlijke aanvallen
41
32
Passes
548
404
Overtredingen
10
13
Corners
1
1
Wissels
5
4
LIVE Gil Vicente - Portimonense 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Portimonense
Opstellingen Gil Vicente - Portimonense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gil Vicente - Portimonense

Gil Vicente en Portimonense treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 23 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gil Vicente 3
Winst Portimonense 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gil Vicente - Portimonense Opstelling Gil Vicente Opstelling Portimonense Live Gil Vicente - Portimonense Live Gil Vicente - Portimonense kijken Gil Vicente - Portimonense kijken Live Gil Vicente - Portimonense stream Gil Vicente - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense Uitslag Gil Vicente - Portimonense Statistieken Gil Vicente - Portimonense Primeira Liga 2023/2024 Gil Vicente - Portimonense wedden Gil Vicente - Portimonense gokken Gil Vicente - Portimonense Unibet