Nabeschouwing Moreirense - Chaves (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zaterdag 10 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Chaves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Chaves is onder leiding van scheidsrechter José Armando Torres Bessa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Madson, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Moreirense dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Moreirense - Chaves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Júnior Pius Chaves
17' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Vasco Fernandes Chaves
38' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Dinis Pinto Moreirense
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Jeremy Antonisse Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel Kobamelo Kodisang voor Jeremy Antonisse Moreirense
68' Wissel Chaves Wissel Benny voor Kelechi Nwakali Chaves
70' Wissel Moreirense Wissel Castro voor Lawrence Ofori Moreirense
70' Wissel Moreirense Wissel Ismael voor Gonçalo Franco Moreirense
73' Doelpunt Moreirense Doelpunt Madson met assist van Dinis Pinto Moreirense 1-0
78' Wissel Chaves Wissel Carraça voor João Correia Chaves
78' Wissel Chaves Wissel Jô voor Júnior Pius Chaves
78' Wissel Chaves Wissel Leandro Sanca voor Héctor Hernández Chaves
82' Wissel Moreirense Wissel Vinícius Mingotti voor Luís Asué Moreirense
83' Wissel Chaves Wissel Paulo Victor voor Vasco Fernandes Chaves
91' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Castro Moreirense
94' Wissel Moreirense Wissel Hernâni voor Madson Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Chaves
Opstellingen Moreirense - Chaves
De opstellingen van Moreirense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Chaves

Moreirense en Chaves treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Armando Torres Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 4 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Chaves 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 17e plaats.