Nabeschouwing Moreirense - Estrela Amadora (2-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zondag 7 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Estrela Amadora (2-2)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Moreirense en Estrela Amadora geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Castro, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. In de 42e minuut was het Moreirense dat via Sergio de Oliveira Vieira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo Baixinho. Een penalty in de 43e minuut was de ideale kans voor Moreirense om te scoren. Bruno Brígido was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef. In de 46e minuut scoorde Estrela Amadora via Régis NDo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Estrela Amadora via Gonçalo Franco de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo Baixinho. Na 85 minuten kon Jean Felipe van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Estrela Amadora het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-2 overwinning in het voordeel van .

LIVE Moreirense - Estrela Amadora 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Moreirense Doelpunt Castro met assist van Gonçalo Franco Moreirense 1-0
41' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Mansur Estrela Amadora
42' Eigen doelpunt Moreirense Eigen doelpunt Sergio de Oliveira Vieira Moreirense
43' Penalty gemist Moreirense Penalty gemist Bruno Brígido Moreirense 2-0
43' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor João Camacho Estrela Amadora
44' Wissel Estrela Amadora Wissel Kialonda Gaspar voor Estrela Amadora
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Léo Cordeiro voor Aloísio Estrela Amadora
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Ronaldo Tavares Estrela Amadora
46' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Régis NDo met assist van Léo Jabá Estrela Amadora
54' Wissel Estrela Amadora Wissel André Luiz voor Estrela Amadora 2-1
59' Wissel Moreirense Wissel Rúben Lima voor Kialonda Gaspar Moreirense
70' Wissel Moreirense Wissel Pedro Aparício voor K. Kodisang Moreirense
70' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Luís Asué Vinicius Mingotti Moreirense
70' Wissel Moreirense Wissel Vinicius Mingotti voor Moreirense
78' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Matheus Aiás Castro Moreirense
79' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Gonçalo Franco Estrela Amadora
83' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Rúben Lima Estrela Amadora 2-2
85' Tweede gele kaart Estrela Amadora Tweede gele kaart voor Jean Felipe Hevertton Estrela Amadora
89' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Mansur Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Maracás Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Estrela Amadora
Opstellingen Moreirense - Estrela Amadora
De opstellingen van Moreirense en Estrela Amadora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estrela Amadora zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Estrela Amadora

Moreirense en Estrela Amadora treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo Baixinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Estrela Amadora slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Estrela Amadora 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Estrela Amadora terugvinden op de 15e plaats.