Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zondag 28 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Maracás, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Moreirense de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Moreirense - Famalicão 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Francisco Moura Famalicão
20' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Marcelo Moreirense
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Lawrence Ofori Moreirense
62' Wissel Moreirense Wissel Vinícius Mingotti voor Matheus Aiás Moreirense
63' Wissel Moreirense Wissel Jeremy Antonisse voor João Camacho Moreirense
68' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Gustavo Sá Famalicão
74' Wissel Famalicão Wissel Mihai Alexandru Dobre voor Puma Famalicão
74' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor Gustavo Sá Famalicão
75' Wissel Moreirense Wissel Ismael voor Lawrence Ofori Moreirense
75' Wissel Moreirense Wissel Madson voor Kobamelo Kodisang Moreirense
82' Doelpunt Moreirense Doelpunt Maracás met assist van Madson Moreirense 1-0
84' Wissel Famalicão Wissel Martín Aguirregabiria voor Nathan Famalicão
84' Wissel Famalicão Wissel Florian Danho voor Théo Fonseca Famalicão
87' Wissel Moreirense Wissel Ponck voor Alanzinho Moreirense
94' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Kewin Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Famalicão
Opstellingen Moreirense - Famalicão
De opstellingen van Moreirense en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Famalicão

Moreirense en Famalicão treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 21 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Famalicão 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 8e plaats.