Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zondag 5 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door André Luis, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Moreirense - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Vitória SC Wissel Miguel Maga voor Bruno Gaspar Vitória SC
41' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Alanzinho Moreirense
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tomás Händel Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel Zé Carlos voor Daniel Silva Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor João Mendes Vitória SC
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tomás Ribeiro Vitória SC
76' Doelpunt Moreirense Doelpunt André Luis met assist van Gonçalo Franco Moreirense 1-0
79' Wissel Moreirense Wissel Wallisson voor Kobamelo Kodisang Moreirense
79' Wissel Moreirense Wissel Matheus Aiás voor Alanzinho Moreirense
84' Wissel Vitória SC Wissel Safira voor Tomás Händel Vitória SC
84' Wissel Vitória SC Wissel Nelson Luz voor Tomás Ribeiro Vitória SC
93' Wissel Moreirense Wissel Godfried Frimpong voor André Luis Moreirense
94' Wissel Moreirense Wissel Ponck voor Lawrence Ofori Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vitória Guimarães
Opstellingen Moreirense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Moreirense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães

Moreirense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 13 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Vitória Guimarães 13
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 8e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.