Nabeschouwing Nacional - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2011/2012

Maandag 29 augustus 2011 - 21:45 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Nacional het maandag 29 augustus 2011 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Nacional - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Benfica is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Ó. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut kreeg João Aurélio van Nacional voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Nacional de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Bruno César dacht na 94 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Benfica
LIVE Nacional - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
41' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ó. Cardozo Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Bruno César voor Nolito Benfica
49' Gele kaart Nacional Gele kaart voor João Aurélio Nacional
52' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Danielson Nacional
54' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Emerson Benfica
60' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Javi García Benfica
62' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor João Aurélio Nacional
63' Wissel Nacional Wissel Edgar Costa voor Mateus Nacional
67' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Felipe Lopes Nacional
69' Wissel Nacional Wissel Diego Barcellos voor M. Rondón Nacional
70' Wissel Nacional Wissel I. Todorovic voor R. Mihelic Nacional
78' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Edgar Costa Nacional
78' Wissel Benfica Wissel E. Pérez voor P. Aimar Benfica
94' Doelpunt Benfica Doelpunt Bruno César Benfica
90' Wissel Benfica Wissel Ruben Amorim voor N. Gaitán Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Benfica
Opstellingen Nacional - Benfica

Voorbeschouwing Nacional - Benfica

Nacional en Benfica treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 22 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Nacional te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nacional. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.