Nabeschouwing Nacional - União de Leiria (2-2) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 15 januari 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Nacional het zondag 15 januari 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Nacional - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - União de Leiria (2-2)

De Primeira Liga 2011/2012 wedstrijd tussen Nacional en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ogu. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Nacional dat via Candeias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 53e minuut moest Nacional verder met een man minder nadat V. Giljen een rode kaart had gekregen. Het lukte União de Leiria in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 54e minuut scoorde União de Leiria via Elvis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 80e minuut moest União de Leiria verder met een man minder, nadat J. Shaffer een tweede gele kaart kreeg. In de 81e minuut scoorde D. Skolnik namens Nacional. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - União de Leiria
2
2
LIVE Nacional - União de Leiria 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt União de Leiria Doelpunt J. Ogu União de Leiria
29' Wissel Nacional Wissel D. Skolnik voor A. Madrid Nacional
48' Doelpunt Nacional Doelpunt Candeias Nacional
53' Rode kaart Nacional Rode kaart voor V. Giljen Nacional
53' Wissel Nacional Wissel Marcelo Valverde voor D. Stojanovic Nacional
54' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Elvis União de Leiria
57' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Neto Nacional
57' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor J. Shaffer União de Leiria
58' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Tiago Terroso União de Leiria
59' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor J. Oblak União de Leiria
61' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Oliver Nacional
70' Wissel Nacional Wissel Anselmo voor M. Rondón Nacional
76' Wissel União de Leiria Wissel Rúben Brígido voor Tiago Terroso União de Leiria
80' Tweede gele kaart União de Leiria Tweede gele kaart voor J. Shaffer União de Leiria
81' Doelpunt Nacional Doelpunt D. Skolnik Nacional
83' Wissel União de Leiria Wissel M. Obradovic voor Elvis União de Leiria
89' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Diego Barcellos Nacional
89' Wissel União de Leiria Wissel Léo Santos voor Djaniny União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - União de Leiria
Opstellingen Nacional - União de Leiria

Voorbeschouwing Nacional - União de Leiria

Nacional en União de Leiria treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 12 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor União de Leiria. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Nacional favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.