Nabeschouwing Olhanense - Feirense (1-2) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 11 september 2011 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Olhanense het zondag 11 september 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Feirense.

Via de Olhanense - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Feirense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Feirense is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Varela. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut kreeg Fernando Alexandre van Olhanense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olhanense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Salvador Agra dacht na 57 minuten te scoren voor Olhanense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Feirense via Ludovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd Mexer van Olhanense met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Feirense met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Feirense
1
2
LIVE Olhanense - Feirense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Feirense Doelpunt Fernando Varela Feirense
26' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Pedro Queiros Feirense
37' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Fernando Alexandre Olhanense
39' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Mateus Borges Olhanense
46' Tweede gele kaart Olhanense Tweede gele kaart voor Fernando Alexandre Olhanense
46' Wissel Olhanense Wissel Salvador Agra voor Dady Olhanense
57' Doelpunt Olhanense Doelpunt Salvador Agra Olhanense
59' Wissel Feirense Wissel Ludovic voor Diogo Cunha Feirense
61' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Maurício Olhanense
67' Wissel Feirense Wissel Diogo Rosado voor Miguel Pedro Feirense
68' Wissel Olhanense Wissel L. Figueroa voor Maurício Olhanense
68' Wissel Olhanense Wissel Rui Duarte voor Mateus Borges Olhanense
76' Wissel Feirense Wissel Cris voor Fernando Varela Feirense
83' Doelpunt Feirense Doelpunt Ludovic Feirense
84' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Mika Feirense
86' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Rabiola Feirense
90' Rode kaart Olhanense Rode kaart voor Mexer Olhanense